Followers

here....

Thursday, July 22, 2010

LeLaKi..........

“Bahagienye dapat pakwe macam die...”

Saya suka tengok jari awek saya...

Cantik betul...Sungguh!

Sampai takut nak pegang...

Bukan takut patah...

Tapi takut nanti jari kitorang tak boleh tolong each other...

Di satu hari yang giler forever depan yang Maha Esa...

Saya suka tengok rambut awek saya...

Cantik betol...Sungguh!

Sebab tu saya belikan tudung...

Bukan sebab jeles orang lain tengok...

Tapi takut nenti terbakar dek api neraka...

Di satu hari yang giler forever

Saya suka tengok body awek saya...

Cantik betol...Sungguh!

Sebab tu saya belikan dia telekong

Supaya mase die jumpa dengan Kekasih die Yang Utama

Dia lagi cantik dan berseri menghadap Nya

Saya pun tumpang dapat pahala. Pheh syoknye...

Saya sedih tengok awek saya

Tak tido,tak makan rindu kat saya...

Saya pun macam tu jugak,

Ada problem yang sama...

Die tanya apa ubatnya?

Saya pun bagi die Quran untuk penenang jiwa...

Semoga lebih cintakan Nya dari saya...

Saya sedih tengok awek saya

Selalu pesan macam-macam kat saya...

“Makan, minum, drive elok-elok tau...

Nanti awak sakit saye susah ati bla bla bla bla”katenya...

Tapi bila tengok movie sama-sama burn asar maghrib gitu...

Die tak kata satu aper pun...

Berdosanye saya...

Kesimpulannya saya memang sayang die...

Nak jumpa die giler forever...

Yang forever punye forever...

Di dunia dan akhirat terutamanya,

Janji nak share heaven sama-sama...

Bahagia selamanya...

Semoga kami saling mengingati,

Dosa sendiri pun infiniti...

Nak tanggung dosa dia lagi pulak lepas ni...

Semoga kami menginsafi diri...

Ya Allah ampunkanlah kami...

Semoga kami dapat bersama selamanya nanti...



2 comments:

diana eliza said...

like..like..like...
hnya pndangan mata berbicara..
tapi~
SILA JAGA PANDANGAN MATA ANDA...
so..xyah la mata berbicara...diam seribu bahasa...
wah~

LaDy_aFieFa said...

xbole blah...hahhaa
silence mood~