Followers

here....

Wednesday, September 28, 2011

Aurat seorang perempuan

assalamualaikum...moning!!!!
entry di pagi hari..wohaaa...
azam sem ni tak nak tido selepas subuh!!yeahhh....
tapi kekadang tu tertido jugak :P
tambah2 kelas macam hari ni pukul 11 kan...memang mula tak nak tido tapi
bila dah study (kononnya) mulalah nak menguap segala bagai......hee


hari ni aku just nak share something
untuk mengingatkan diri sendiri serta kaum hawa yang lain..
kebanyakkan memang dah tau kan...dah belajar pun dari sekolah
tapi tu lah kadang2 kita ni TERLUPA..kena selalu diingatkankan...

sumber : enchik google



thnx mr.SA ! :)



2 comments:

cik AngguR said...

tQ atas peringatan & info yg brguna nie......

kiera'sakura said...

thanks mengingatkan akak...

sama2 lah kita menuju muslimah sejati..

=)