Followers

here....

Friday, October 21, 2011

FReee...freee...FREEE...

assalamualaikum............
wahhhhhhhhhhh berkurun blog tak hupdate!..
minggu test dah assigment bermulaa.....tak cukup tangan aku nak guna T.T
idea zerooo nak tulis blog...*bukan blogger tegar lagi kut..even dah setahun!
seriuss dah setahun aku berblog!cepatnya masa kan..

setelah 2minggu aku tak cukup tangan nak buat asgment dan test....
taaaadaaaaaaaa!!!
sekaranga aku berada di bumi alor staq,kedah!!!
atas katil sendiri...on9..tengok movie..baca novel...awwww!heaven gilaa!!

mood raya pun rasa sikit2 ja....raya haji kan....
just family gathering.....pix pun tak ada banyak sangat...
koleksi peribadi ja...chewah..so tak boleh la nak letak sini....
sekarang tengah cuti mid sem.. seminggu ja =(
planning tak tau lagi macam mana...
ada suggestion??hee

p/s : salam aidiladha....
lagi sehari nak memegang satu dihadapan ^_^

1 comment:

nora amila ghazali said...

samala kita.. huhuhu dah lama tak update blog,,,