Followers

here....

Friday, June 15, 2012

Cepatnya Masa Berlalu



assalamulaikummm...hey guys! :P
finally..final is over..OVER! for sem 4!!yeahhh!
seperti biasa..aku menjadi antara orang yang terpilih dalam UMP ni
habes paper lambat!!!*sayang UMP sangat*

dah 3sem berturut-turut,so aku dah tak heran...setakat habes paper lambat apalah sangat kannnnnnnnnnnn uuoollllssss*Sedapkan hati sendiri*
next sem aku dah masuk TAHUN 3..oh cepatnya masa berlalu...
rasa tak cukup ready nak tempoh alam selepas ituuuu...kerjaa..kawenn...
oh no! rasa macam duk main aci ligan lagi dengan kawan-kawan sekolah :P...*rindu*
rasa macam baru dapat tawaran masuk universiti...padahal lagi 2tahun dah nak grad..doakan ^_^
dulu masa sekolah.. nak je cepat masuk universiti,nak kerja...
sekarang dah masuk universiti,takot pulak nak menempuh alam perkerjaan...
rasa macam nak balik zaman sekolah je...nak seronok2....

rindu masa ni :p

ni keadaan sekarang @_@


dulu takda masalah berat2 nak pikir...*rindu lagii*
tapi nak buat macam mana...hidup kita bukan makin muda..makin tua..makin dekat dengan ALLAH
apapun kita kena tempuhi dengan redha~
tempuhi dengan rasa seronok...insyallah ALLAH permudahkan segalanyaa kann...insyallah :P

p/s : penatnyaaa kemas barangg......boleh kurus tiap2 hari camni :P


2 comments:

M Fizan said...

takutnya baca entri ni. huhu. tak nak tempuh saat ni :( wahaha. hidup mesti diteruskan. one day i will go through this also. then kerja, kawin. best kan kalau dapat jadi budak semula? tak perlu pikir pasal tanggungjawab. riang gembira. u_u

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam dunia blogger. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html