Followers

here....

Friday, December 16, 2011

"SEGMEN | Saya , Blog Pelajar IPTA 2011"


assalamualaikum....
wahh dah 40juta tahun rasanya tak join segmen or contest apa2...@_@
segmen ni rasa menarik perhatian pulak sebab ringkas hee...
course diambil
< Kejuruteraan Kimia (Bioctechnology)>
menyesal?
erm tak..walaupun mula2 separuh hati mengatakan ya..separuh hati mengatakan tidak..haha
sekarang ni dah sepenuh hati mengatakan ya!tak menyesal....
apabila physic haters bertemu dengan bidang engineering...wohaa! horror gila rasanya...
rasa macam nak botak dah kepala :P
budak engine rasanya memahami apa yang aku rasa kot...hihi
sekarang dah tak jadi physics haters dah..dah bole terima...dan akan moved on saja ..
rezeki aku dalam bidang ni....

nasihat ?
nak kasi especially sapa2 rasa nak amek engineering tuh...
kalau tak bersedia...nak tekan calculator banyak2..jangan amek!
kalau tak bersedia....nak tengok rambut gugur banyak2...jangan amek!haha...
bagi aku sangat tough..macam course aku amek..merangkumi fizik,bio,kimia...
apa yang aku bole cakap..jangan mabuk tengok nombor dan process banyak2 kalu nak amek engineering especially kejuruteraan kimia...

nak join segmen ni : KLIK sini

11 comments:

natashaborhan said...

singgah dari segmen sama :]

Fendy said...

singgah dari segmen yang sama

salam perkenalan dan semoga berjaya
dalam bidang masing2....

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Amalina Razali said...

selamat maju jaya..:)

http://duniacontengsaya.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

syahirahfs said...

ak adore giler sape2 yg amik kejuteraan nih. dah la bnyk main num... pastu, nak2 yg ade kaitan ngn bio+chm+phy.... sbb, ak tahu betapa senaknya otak nak ingat segala bagai formula dan fakta2..


all the best in your life :)

HardiskHifni said...

jenguk jenguk dari blog lyssa :)

sudah follow, check out mine kalau tak keberatan ye..~

http://anotherguyscribbling.blogspot.com/

Niena Sofea said...

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak ucapkan selamat maju jaya .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Dengan 1 klik , sudah dapat 20sen .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

meera kamil's said...

salam kenalan, da follow. follow balik eh.
masyeh. gud lark :)

http://onlyshygurlz.blogspot.com/2011/12/segmen-saya-blog-pelajar-ipta-2011.html

Yasmin ♥ said...

:))

Syazwani Mazlan said...

good luck dlm stdy ye....dtg dr segmen yg sme..:)

Cik Eykaa said...

singgh dr segmen yg same gudluck fo ur future :)

LaDy_aFieFa said...

thnx datang singgah...
sory kalau ada yang xsmpt nak ziarah balik...busy kuasa 2 huhu.. T.T