Followers

here....

Wednesday, December 14, 2011

stranger!~


assalamulaikum....
oh seminggu tak upadate blog kan...mana entahlah azam nak update selalu tuh?
*sorok muka*hee
lepas entry emo aku ada orang terasa rupanya....
buat mr.sA *dia lagi*haha
saya rindu dia lebih pada awak..*ok ni tipu..
acece nak cover la kunun kan..hehe...
well biasa la bila hati tengah panas macam bole keluar...ampun2.
ok fullstop!entry harini bukan nak cerita pasal mr.SA ..nak cerita pasal aku pulak haha...

hari nak cerita pasal in love with stranger....

in love with stranger...hmmm pernah tak korang rasa macam ni?maksud aku korang suka dekat someone yang tak kenal langsung,tak pernah bercakap..senang cerita tak tahu apa2 pun tentang dia...korang just jumpa dia selalu kat certain tempat contoh library...ehem2 library kot...
sweet x kalau jadi couple?haha
in love macam ni sekejap je tapi kadang2 bole buat korang jadi semangat kan?semangat nak p library selalu!hak3..oopppss bukan nak cakap aku lalui macam tuh...tapi sebgai contoh okay...
cerita aku...ada jugak..haha zaman sekolah bagai dulu...*kecik2 dah gatal*
dulu masa sekolah rendah aku suka kat sorang senior ni...pengawas..pakai songkok oh hensem!..
tiap2 pagi mesti dia berdiri dekat kaki lima tengok budak2 lain datang sekolah...memandangkan kelas aku dengan dia selang 3buah kelas je..aku bole nampak la dia...tiap2 hari!kih3..
entahlah dia perasan ke tak...setahun aku pergi awal sekolah awal...semangat tak?@_@
maybe macam ni lebih bersifat kita suka dekat orang tuh kan..bila dah tak jumpa..kita pun moved on dengan hidup...bukan macam putus cinta kan....aku tertanya la jugak maybe..
kalau orang yang berada situasi macam tu ada keberanian approached orang yang dia suka tuh..mungkin boleh hidup happy ever after??manala kita tahu jodoh ada di mana...
sambung balik cerita tadi...ahakz...bila dah sekolah menengah..tak adalah macam tuh lagi...sebab aku sekolah perempuan saja kan...but one day aku pernah nampak budak yang aku suka tuh depan sekolah...oh rupanya rumah dia depan sekolah!!jodoh??!
selama aku sekolah dekat situ..sekali tuh je la aku pernah nampak dia...maybe kalu jumpa sekarang aku pun dah lupa muka dia...haha pernah jugak cari dekat fb sebab aku tau full name okeh! tapi tak jumpa...sekali tuh je lah aku cari....tak terfikir pun nak cari lagi ^_^
untuk awak diluar sana..hey! saya pernah admire awak dulu hik3...
korang ada cerita tak nak kongsikan...cer cite?
nite~ doakan aku jawab test esok..aminnnn...

p/s : entry ni ilham dari terfaktab ^_^

1 comment:

Diana Eliza said...

hamboi..sekolah rendah!
aku masok u baru tau suka2 tgk org ni.
lalala~