Followers

here....

Friday, June 17, 2011

Blog aku kena hacked jugak ker???

salam......
hye awek2 cumil dan jejaka tampan sekalian...
what blog aku kena hacked jugak ???
aaarghhhh....baikkan hackers kalau buat blog aku jadi camni..haha
mnx2 dijauhkan...apalah sgt kat blog aku ni nk hacked...
lain laa... Ben ker...Zackzuhairi ker..Nazirul ker...Fatin liyana ker kan..
lalalala~
mood : aku happy + giler kentang + bic mag (ok mengarut) haha
nampak tak apa yang aku nampak sekarang nih??
tak nampak?? ok tak lama dah la tuh....



tak lama dah nak kena pakai spek ...amek la tuh aku bagi pinjam dulu..nak suruh tengok blog aku nih...haha

tengok la...tengok la...blog aku dah jadi camna?
ingat tak entry aku dulu pernah mention nak renovate blog?huhu
ok paham...korang lupa..*aku tak penting..sobs..sobs...tacing!
ahhh start dah melalut ikot jalan lain...jangan marah sebab
aku tacing lagi dengan korang okie??haha

hasrat aku dah renovate blog tu terendam je la weyh start dari entry tuh...aishhh...
busyy segala bagai ( bajet PM sat )...tapi hakikatnya macam tuh la kan...
bagi blogger yang tak berapa nak lama nih...ambil masa lama sikit dari orang lain la...
mau duk melekat kat katil berjam2 kalau dah start dengan blog ja...
sapa nak siapkan kerja aku kalau macam tuh?? korang??
tau dah korang malas jugak..haha ooopppsss sory2...
aku je yang malas...korang rajin kan?
kalau tak takkan nak baca blog picisan aku??
woohaaaa! blog picisan?? bombastik punya bahasa...eh yeke? tetttt~

tapi dalam duk sibuk2...aku sempat la blogwalking jugak....
jalan sana sini kan...
then tetiba tanpa aku sedari!...chewahhh haha
AKU TERPILIH SEBAGAI FOLLOWERS BERTUAH...
akak cunndaa!!!

sebagai hadiah ..dia nak hadiahkan header!!yeayyy hehe...
excited weyh...sebab blog aku tak pernah ada header sempurna...
kesian kan?haha
ada jugak cik adik kecik ni buat header kat aku...( aku paksa dia)..
tapi ada masalah sikit..so tak dapatlah nak tempek kat atas tuh...
anyway thank you jugak!hehe

lepas akak cunndaa nih siapkan header..
dia berbesar hati nak tolong aku letakkan sekali .ll
cari background baru dan tukar sekali!!
aku lagi enampuluhjutakali BERBESAR HATI nak terima...wee~

SO INILAH HASILNYA!!
sweetkann??acecece..perasan aihhh...haha
aku happy gila ok...

thanx again akak..kalau dekat boleh la belanja minum ..(tu je mampu)
kalau nak fifa belanja makan..tunggu 3tahun lagi fifa grad n dapat kerja hehe...
weyh korang yang lain....TEKAN SINI..kalau nak tengok akak cunndaa yang cun nih!!


p/s : tengoklah bloglist baru aku...hehe







6 comments:

GaRy™ said...

wah3!! semat la header tuh~...

al_hakim said...

ceyt..bajet kena hacked je..hehe

ika said...

weh cnteq wey..ak nk gak..huk3...
ta aci2..
cnteq da blog ko

cunndaa said...

aduiii...
dapat pujian melambung kat sini...
heheheee....
btw, tengs to you too dear sbb buat n3 untuk akak... ^^

Anak Pak Cik Din said...

nak kena hack gak ker?? tggu la cheq khatam bab2 hacking ni dulu.. hehehe

LaDy_aFieFa said...

gary : akk cunndaa buatkn hehe

hakim : tajuk kena gempak kn2? haha

ika: ko kn pndai wat sndri huhu

akk : welcome hee

apcd : jom blja sma2 haha