Followers

here....

Sunday, June 12, 2011

Wahai gadis2 SILA BERHATI2..di tempat awam sekalipun!!

salammm...
im back to ump!! huhuhu...
meh ak nak cerita sikit perihal lelaki nih...aishhh
memang buat aku bengang tahap cipan lah!!
untuk lelaki2 kat luar sana...
plezz respect girls/women...or whatever...
tak payah nak tunjuk 'kejantanan' korang depan orang lain..
p kawin tunjuk kat bini korang ok?!!..
*faham??

ni cerita betul2 terjadi kat classmates aku dan aku which ktorg 2-2 perempuan...
even berlainan versi cerita tapi isu dia tetap sama...
masa movie pirates tu keluar kat panggung.aku dan classmates nih plan la nak keluar..
kalau tak salah ktorg keluar hari sabtu kot...plan nak tengok kat MEGAMALL,,kuantan...
70rg perempuan 20rg lelaki(bodyguard nih)haha...
sampai2...perghhh beratur beb kat kaunter tiket tuh...
makcik2 dan pakcik2 pun ada....sebab masa nih jugak
cerita NURKASIH tengah hot!!...
majoriti decide nak tengok pirates..so go on je la kan...(memang niat aku pun nak tengok pirates..alhamdulillah..hee)
then masa beli tiket tuh..ktorg pilih 1 baris...3 dari belakang...kira2 tengah2..strategik..tak adalah sakit leher aku nanti...huhuhu...
masa ktorg masuk..wayang da gelap...memang sengaja la masuk lambat sebab dah tau nanti iklan segala bagai.....memandangkan kami2 ni ramai..so riuh kejap la...nak duk sana la..duk sini la...bole tukar2 lagi...lawak2...nasib baik gelap tak nampak muka haha
then last2 bole duduk jugak...aku duduk dekat bodyguard kami..so tak risau la...sebab 2 2 belah classmates aku...bodyguard duk tepi sekali hee...
dah start cerita ada satu pakcik nih...
aku tak pasti melayu or chinese sebab gelap..
masuk cari tempat duduk dia...sori to say..walaupun aku tak duduk tepi
tapi aku boleh bau...masyallah...pakcik lupa pakai perfume ekh??huhu
a few minutes jugak lah dia cari..
tengok2 tempat dia sebelah member aku..belah sana...
kesian kawan aku tuh...sabar je lah...
time tengok mr.jack sparrow tuh...layan habis lah..*two tumbs up!!
bla...bla..bla...
cerita sikit lagi nak habis...pakcik tuh dah keluar...
oh nak pergi toilet kot?? bia la...takda kaitan pon dgn aku...
lastly aku keluar dengan senyuman.... :)
(eh panjang lak intro aku..hehe)

bila dah keluar start gosip2...
timbullah pasal cerita PANAZ tuh!!

A : hang tau tadi kesian B pakcik sebelah dia buat kerja xsenonoh..
aku : la pasai pa?? ( membuak2 nak tau nih haha)
A : dia duk rapat dengan aku ja tadi...kesian gilaa..
aku : ish...ya la pasai pa...( aishh budak nih nak kena kot)
A : pakcik sebelah dia tuh duk men dia punya *****!!
aku : errrr~ biaq betui ...( rasa bukan tengok cita lucah td)...
A : betui la....tak caya p tanya B..

dengan pantas dan efisen!! aku pun p tanya B haha
aku : hang ok ka? aku dengaq cerita pasal tadi...
B : ok tapi gila terkejut tadi...
aku : aishhh..gelap takkan bole nampak...melainkan hang tenung betoi2..haha ( saja ja nk hehe)
B : nampak la sebab ada cahaya hp..even tak tengok tepi pun...
aku : ( motif dia pegang hp?) tak tau lah...adoii nak bagi orang sebelah tengok ka??
B : hurmmm..masa nak keluar tadi..habis basah kat lantai bawah kerusi dia..huhu
aku : !@#$%^&!

aiyoooo......pakcik tak ada tempat lain ka? nak kata aku tengok cerita lucah takda pulak...
setakat ikan duyung dalam pirates..yang gebu2 tuh..takkan sampai boleh ***** kot??
kami ni anak dara lagi tau??kalau jadi kat aku mau trauma..waaaa!! takott!!...

tapi tu la...rupa2nya tak lama lepas kejadian ngeri tuh...aku panggil ngeri ok..takott!!

AKU PULAK HAMPIR MENJADI MANGSA !!

ni cerita dalam bas pulak masa aku nak balik kedah minggu lepas...
bas aku pukul 8.30 malam
naik bas ja tengok sebelah ada lelaki...adoii...
bukan setakat sebelah...kiri kanan..depan belakang lelaki...depan sikit baru perempuan...
ingat dalam hati memang nak tukar tapi masalahnya tak ada orang yang boleh tukar...
mostly lelaki....
selalu beli yang single seat tapi masa tuh cuti sekolah...so penuh..
memandangkan keinginan aku yang membuak2 nak balik...beli ja la kn...
tengok sebelah..muka macam baik2...takda pa kot...tawakal ja la kan...
dia pun senyum ja...aku senyum la balik...
dia tegur2 camtu ja la...tanya aku..maybe sebab aku jawab sepatah2..
dia terus diam! haha sory awak..

tapi orang belakang pulak dah....
aishh macam aku nak cakap ja...boleh tolong diam tak??huh
melarat sampai mintak no.fon pe kes??
baru berapa minint ja kot aku naik bus...
bila aku buat tak tau...dia pun diam la..alhamdulillah...
malam kan so mostly orang tido lah...
mula2 memang aku tahan mata lah tak mau tido sebab cuak jugak...lelaki keliling kan...
tapi memandangkan malam dan perjalanan yang agak lama 9jam baru sampai kedah
akhirnya terlelap jugaklah aku kan...
kekadang tersedar jugak sebab cuak kan...
tengok orang sebelah ok ja...dia pun duk jauh2..tau kot aku tak selesa..
terima kasih awak! hee.. (mcam la dia nak baca blog aku nih..nama pun tak tau..hee)
then aku tertido la balik...
tetiba tak tau la... rasanya ALLAH nak selamatkan aku dari lelaki !@$%!
aku tersedar tengok2 ada tangan macam nak ke depan dada aku la..( bukan mimpi ok?)
nasib baik aku pakai sweater n ada bag kat depan...
so tak sempat la nak buat apa2 cepat2 aku tepis tangan dia!!...
cisss!! memang aku takot gila sebab tengok kiri kanan semua tido
aku duk diam ja..then dia try nak pegang lengan aku..
masa aku tepis tuh rasa macam nak bangun..tengok belakang
nak tanya dia...lu pe hal? nak raba2 anak dara orang nih??!!
TAPI
masa tu aku teringat kes kawan aku dalam panggung...
so tak jadi nak toleh belakang..sebab takot dia buat benda tak senonoh..
aku jeling2 la kat tepi..
serius aku nampak dia tengah berdiri...
duk pegang hp...duk suluh lampu orang sebelah aku tido ke x?
masa tu...ya allah duk pikir macam2 dah dalam otak..
dia nak buat apa nih?? tapi dalam hati memang bertekad la
kalau dia buat tak senonoh memang aku jerit la..
masa dia duk suluh tuh...tetiba orang tuh terbatuk..then terjaga..
dia pun cepat2 duduk balik...
dalam hati...alhamdulillah memang lega sangat2...
start dari tu aku memang tak ngantok sampai kat stesen bas..
memang takot dia buat apa2 lagi huhu...

so untuk gadis2 kat luar sana...hati2 walaupun dekat tempat orang ramai..
sapa2 yang naik bas yang balik kampung jauh2 tuh...beware ok..bukan dengan orang sebelah saja!!....


p/s : tolonglah cari tempat yang sesuai...aishhh.....












4 comments:

BiAwAk_iPtA said...

wah...
banyak gak awak bercerita...
tapi pape hal pown...
yup...lelaki memang payah nak kawal nafsu..tapi bukan sume lah...so memang patot pown seorang perempuan menceritakan tentang pengalaman yang dihadapi olehnya supaya orang lain mengambil ikhtibar..bagus awak...
i respect u

LaDy_aFieFa said...

yup2..supaya perempuan lain berhati2 kan?

diniey_shapri said...

weh!!bia btol??gler ah,,cuak doe aku nk balik naek bus sorg2 nti,,mmg kna ambek single seat neh,,seram!!!lau aku konfem mnjerit...huhu

Jerung Gergasi said...

bahaya sangat ni ..aku sebagai lelaki pun jadi takut ..hahaaha..