Followers

here....

Monday, August 22, 2011

Kembara Ramadhan Bersama KBU

assalamualaikum....!!!
ehemmm...entry KEDUA untuk bulan puasa
*grrrrr~ nampak sangat pemalas*
takpa2 entry ni kita kasi panjang
entry ni KETIGA pasal "KAMI BLOGGER UTAGHA"
sory Cik GK..hehe
orang lain dah penuh..aku baru yang ketiga huhu...

nak tau pasal KBU? klik la SINI
entry yang kedua ni pon sebab 1st time
aku join event macamni setelah bergelar seorang blogger
*maaf poyo seketika lalala~*
KBU ni sebenarnya dah banyak kali buat event tapi tak berpeluang nak join
biasalaa orang yang duk 'dekat' ni payah sikit...selalu buat event pun masa aku kat UMP terchenta tu kannn...kali ni alhamdullillah rezeki aku dapat join kalau tak hanya mampu melihat dan meratapi nasib diri jauh diperantauan je laaa.Antara event2 yang KBU pernah buat :
paling latest adalah
PROGRAM RAMADHAN RAMADAN @ Padang Melangit Perlis.
program ni kerjasama antara Persatuan Belia AZAMUDA (MAYC),Pelis.
tak payah nak tulis banyak2..jom kita tengok gambar kt bawah nih....

"KAMI BLOGGER UTAGHA"

Sumbangan untuk orang2 tua & anak2 yatim~

bersyukurlah kerana kita masih ada keluarga ..*sedih ja tengok depa nih

    "KBU WE CARE"
Family photo?? ahakz..

syoknya depa...

sesi "pecah ketui ais"..1st time nih...berdebar2..lalala~

..................


insyallah kalau ada rezeki nak join next event...
best walaupun mula2 tuh rasa macam segan....hehe
adik beradik KBU sporting sangat..thnx yar~

jom baca versi adik beradik lain..


p/s : gambaq ni semua copy kat adik beradik kbu...
cheq mana ada KAMERA BESAQ!
















3 comments:

kiera'sakura said...

trima kasih kat fifa yang jugak bertungkus lumus tuk menjayakan program kali nie...

insyaAllah laen kali kte jumpa lg ye,,,

nora amila ghazali said...

nora elena??? agaggagagga.....
tq join tauuuu... kalau tak, tak tau leh jumpa ampa... weee~~

fRaMe+LenSeS said...

tengkiu mai. lenkali kita smbang panjanngggggg tau.. ;DD