Followers

here....

Thursday, February 03, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA!


Salam semua
1st entry untuk februari!!yeahh...
1st sekali aku nak minta maaf la kan..memandang lama xupadate blog
maklumlan orang tersayang mai...eh sayang ker?haha
ooppsss! jangan buat gosip..im still single k! ahakz..
eh mengarut la pulak..ni lah akibat tak update blog lama..hihi
ok2 sudah! berbalik kepada tajuk entry tu...
tak payah la nak explain banyak2 kn...dah bole faham kan??*angguk cepat! haha
cik GKSB tengah tengah mengumpul blogger2 utagha! so memandangkan aku ni anak jati utagha..so layaklah kn!hee~
aku ni asai penang...tapi dah lama duk kedah..dari umoq 5taon!...so dah rasa anak jati kedahkan..ehem2...nak taw lebih lanjut tanya la...boleh la add fb...
tapi tolonglah bagitau ampa ni blogger!...* promote fb ke? adeh bukan2...tapi boleh la kenai2 nanti gathering xdak la cheq malu2 sangat..hehe
anyway! salam perkenalan wahai blogger utagha sekalian alam!!

p/s : hari ni ada gathering tapiii................

4 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join =)

nub said...

wahah.geng!!

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html