Followers

here....

Tuesday, January 31, 2012

Happy Belated Birthday KBU!

assalamualaikummm....selamat petang..uolllssss....
*dah lama xgediks2 kannn...^_^
bersedia untuk membaca entry yang panjang ye arini...kalau taknak bole clt+alt+f4...sila cuba :P
hai entry special sikit untuk KBU...apa tu KBU??
*sila pengsan kalau xtau huh..
actually semalam
HARI JADI KBU!!!yeayyy...
memandangkan semalam..line macam siput nyawa2 ikan2..tak bole la nak publishkan lagi entry

sekejap je dah setahunnn....nak bagi hadiah...
errmmm satgi kena bagi hadiah kt semua penduduk
yang ada 594 - 1(aku)= 593*tudiaaa aku yang pengsan nt.. *_*
aku tahu pasal KBU ni dari makcik NI...(my bestie actually hihi tapi rasanya dia tak pernah join pa2 kot..)..dia habaq kata dia tau dari gadis kampung separa bandar = para-para kot haha :P *sori Gk..melawak ja..hehe..
owh menarik ni...tertarik ni..so buat la entry yang big bosss suruh ituuu...
then satu hari.. Afifa Halim was added to Kami Blogger Utagha group kat fb...
masa tu baru ada 11 penduduk kat situ..so wall takda la semeriah sekarang...
takda la kadang2 jadi papan iklan macam sekarang kannn uuoolsss~
memandangkan baru 11...so chatbox kat bawah tu masih lagi berfungsi..
tapi sekarang dah takda T.T..rinduuu...

masa zaman2 chatbox tuh ada...memang meriahlaahh...sampai mata pusing2 nak baca...kelajuan dia kalau ada JPJ pun tak sempat nak hambek gambaq nak saman haha...
sampai ada orang marah..sebab selalu naik kat profile depa...macam menganggu kententeraman(pandai2 la hampa sebut noh).....
ni la chatbox...99++...amek hang pusing mata nk baca..haha

masa tu kenai big boss,Nora Elena,papa khai,munet,shahjihan(sekarang dia takda dah..atas sebab3 ermm entahlah)...rangers muslimah (k.aimaa nih hihi)..aina..adi suda...incik
angah..megat..,then kenai onie..pemilik ladang tomato(erika rain)...erm sapa lagi ekh tertinggai...ramai jgk...
makin lama makin bertambah la penduduk dalam tu...

kenai pakcu..kakakecik...kak kira...nadh...afro...anith..ermmmm dan lain2 lagi...kalu nak sebut semua...kenai wat entry bersiri satgi wohaa!!!

bila dah 200++ hilanglah chatbox itu...penuh pulak kat wall....incik notificationsss tu memang melimpah ruah laaaaa......pakat duk gosip2 pulak...siap ada buat in relationship lagii..#memangretissskan....
retis dgn big boss tuh...hehe
not take seriusly okay! ^_^

tapi bila dah ramai2 ni..dah tak kenai sangat semua...
Ada yang tak pernah muncul2 muka...
tapi still meriahhh.....bila dah duk hingaq dalam fb..
mesti teringin nak jumpa kan?...munculah
idea nak buat gathering....1st gath dekat tanjung asam penang...
then banyak la gath2 yang lain...
memandangkan aku ni dah tercampak p pahang nuh...
so takdapat la nak ikut....
kebanyakan gath memang tak dapat nak join..terkilan la jugak...tapi nak buat camna...dah jauh di perantauaan(harini spelling memang fail)!

bila dah makin ramai...makin rapat...kadang2 aku pulak jadi segan..hihi..
tapi still merapu2 lagi..kalau sempat...dulu KBU wujud..masa tu baru tahun 1 sem 2...
sekarang dah berbizi sikit..kadang2 je la dapat join...
1st gathering
masa raya...

yang ni aku dapat ikut! :P

ada lagi gathering lain...takdala nak tempek semua gambaww kat sini ye dok...

hmmm lepas habis belajaq baru bole nak join la kot huhu
*agak2 masa tu mostly pakat dah kawen la kot...hehe...

semoga KBU kekal..dan meriah selalu.....


we are family

***!LOVE KBU!***





3 comments:

fRaMe+LenSeS said...

eppy besday jugak
ehhe. suka entry besday2 ni :D

nora amila ghazali said...

nora elena??? hampehh.. hahhaha.. nice to meet n know u.. :)

syAzAnA said...

happy befday KBU. ;)