Followers

here....

Thursday, May 19, 2011

Congrats my ex-hero and his girlfriend!!

assalamualaikum..
selamat petang u ollz!! hehe
hari ni aku free...so aku blogwalking..facebooking..n bla..bla
then erk~*muka terkejut ok* haha..
ohh dah bertunang..akhirnya...
takpelah aku redha je la...bila haritu dah tau dia ada gf aku pun dah redha..
jodoh dia nak buat camna kan.....
hari ni dapat tau dia dah bertunang pulak...
anyway congrats la to both of you!...
jom tengok pic diorang sikit kat bawah nih...
aku cilok sikit dari blog gf dia hik3...
CONGRATS.....

..................................................................


................................................

...........................

.............





HAHAHAHA....
actually KHAIRUL FAHMI & ELIA LA YANG BERTUNANG....
ada tak kenal lagi ke KF ni sapa?? korang memang ngeng! haha
dia ni kan keeper msia...
pernah menjadi hero malaysia masa kan
sekarang aaaa masih lagi kot...ntah la..tetttt~ hahaha
hari tu masa dia tengah meletop2 dan menjadi jejaka terhangat kt msia nih
ramai la aku tengok fb kt blog...
pakat minat dia nih...nak jadi gf lah...nak jadi bini pun ada...
tapi soriiiii cik abe nih dah berpunya ok...korang jangan kaco!!
hati dia kakak cumil ni curi...KLIK SINI
tadi aku saja2 blogwalking..then tergerak hati la nak bukak blog tunang (bukan gf lg dah)dia...
dah bertunang laaa...dalam paper aku xtau la cita ni ada lg ke x...sbb baru lagi
diorang plan pun xda orang tau kan...
anyway congratz again yeah!!...
nak tau lebih2...g tgk sndri hehe







7 comments:

no_answer said...

wahh !1

baru tahu nie !!

hehehe ..

anyway , anda follower bertuah ! wink wink !

LaDy_aFieFa said...

aah sy pun bru tau td.. :)

yeahh thnx!..600 i like..kih3

♥yaya budak suka embun♥ said...

ingt betul la tadi..hahaha

☂ LIYA LIYOO ◕‿◕ said...

hehe..ingat kan ex-bf..rpe nye KF..ter kejot kite :)

najwa's said...

yeah, congratz :))

jia said...

haha..
wat gmpak la..

hehe..
dah follow..
jom2.. :)

ika said...

tag ko join contet best..

http://daqkecik.blogspot.com/2011/05/contest-best-photo-of-me-by-yqnq.html