Followers

here....

Friday, May 13, 2011

tema apa ekh???

salamm...
sekarang pukul 0143 a.m
moning!!!...hehe
memandangkan aku tengah free sekarang kn...
so rasa macam nak renovate blog laa...
dah boring lak tengok yang sama je kan...

dari dulu tema purple ..
sekarang nak gothic...
guna tema hitam dan putih lak....
acctually ni pre-renovation jee.....

so nak mintak tolong bole??
share2 la...
link ke blog ke or anything je la...
yang ada tutorial pasal nak mencantikkan blog nih!
macam blog2 hampa semua yang meletop2 tuhhh....
or nak bagi cadangan pape...
kritikan pun aku terimaa ja...
plish...plishhhhhhhhhh....
k thnx...mmmuahhhhxx!!! :P

p/s : nanti kalau jumpa aku belanja burger ekh..tapi bukan BURGER KING!!
aku tak cukup kaya lagi nak belanja korang burger king sorang satu!
setakat nak bawak jalan2 kat situ bole laaa...haha



1 comment:

bungaitucantik said...

i pon gne tema hitam pth..luv that colour! btw, i'm done folow u..