Followers

here....

Sunday, April 24, 2011

aku TERFAKTAB (update)

salamm
jam lappy aku menunjukkan 4.04pagi 24 April 2011
di depan buku di sebelah lappy...
yang mana lagi menarik? jeng3...
ofcoz lappy kan??
sebab boleh on9...bila on9 boleh buat macam2...hee
facebook ?you tube..game ..bla..bla...

TAPI!!

nanti masa depan facebook tu ke yang nak bagi korang makan??
facebook tu ke yang nak bagi orang pandang ??
(maksudnya bukan nak bagi orang hormat kita
tapi sekurang2nya kita tak jadi sampah masyarakat kn?!!)
you tube tuh ke nak balas jasa mak ayah korang??
besides kasih sayang or whatever~
dah la masa kecik tau nak menghabiskan duit mak ayah je kannn...
ok sori aku emo!

but seriusly kadang2 kita tak perlukan
pujian or apa2 untuk menyedarkan diri sendiri dan orang lain...
actually aku tengah TERFAKTAB NIH!! huhu
tau ke tarfaktab tu apa??


dah tengok ke??
sebenarnya aku nak cita pasal blog terfaktab nih je...
sori la intro atas tu emo sikit..jiwa kaco beb nak exam!! hahaha
aku kenal blog ni dari blog Mr.K
sapa Mr.k lak??
kalau tak tau pergi terjun bangunan weyh!
tapi oppss guna payung terjun ok sebagai langkah keselamatan hihi
bukan apa... Neraka beb jawabnya kalau mati...
Mr.K tuh antara penulis kat terfaktab tuh la..
dalam terfaktab tuh dalam 14 penulis..
tapi aku kenal 2 je ...Mr.K and Lord Zara
yang lain tengah mengenali....

selain blog Mr.K yang selalu kutuk gedix galz tuh..eww~
blog terfaktab la aku bukak..WAJIB OK??
aku suka blog nih sebab sangat sempoi
and mostly dalam blog nih akan buat aku tersenyum bila baca entry
sebab sama ada terkena batang hidung sendiri *toink*
or ada kena mengena la dengan hidup aku realiti ok?
kira memang takda cover2 dah...
sempoi dan jujur!!
kan senang camtuh...senang paham..sebab blog nih aku rasa untuk bagi hilang stress
bukan lagi stress bila baca ayat berbunga2!
macam kadang2 entry aku kot?! haha

so tak payah aku nak membebel banyak...
sila la pergi men'faktab'kan diri kamoo2 di sana...


p/s : 4.32am...sambung study!!!!

update!
terfaktab dah setahun weyhh!!!...
ada contest..nak join senang je..BACA SINI
...memandangkan aku dah ada entri pasal terfaktab nih..aku update sini je hee
bukan pemalas lah!! tapi menunjukkan kesetiaan aku terhadap terfaktab..chewah!haha
sekarang dah banyak berubah..bukan 14penulis lagi dah....
DAN!!
dah ada buku sendiri!!!tahniah!
korang ada?? takda kan...
aku yang dah setahun ni pon..jangan kata buku..kulit buku pun belum tentu ada...
bos terfaktab yang kacak tuh...
kalau aku menang contact kat sini ekh...
takkan nak kasi alamat sini... *bajet femes + bajet nak menang* @_@

:P

tak perlu rasanya nak membebel panjang2..
cukup sekadar apa yang kita tulis tuh ikhlas..tak mengampu bos hik3
semoga terfaktab terus menjadi terfaktab!!..

p/s/s : kadang2 terfaktab buat aku terfikir tentang hidup..












7 comments:

AdyBudika said...

nice entri!!! two thub up!!!

LaDy_aFieFa said...

abg ady : hehe thnx..

Aiman Syazwan said...

weh follow blog baru aku. kesian takdak followers haha

misznanarizal said...

x fenin ke fiefa study kul 4 pagi?

Anonymous said...

hahaha..blog terfaktab tuh..not bad what..:) ape yg baik djadikan teladan, yg buruk dijadikan smpadan..kalau agak2 terasa tu, buat tataw jela..u dun need to be down..muhasabah diri...all the best!

picairin said...

wah... thanks dapat kenal blog2 laen di sini...^^

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Ceh2.

Letak nama Mr K je. kih kih kih.

Er, kami dah ada lebih 14 orang.