Followers

here....

Friday, April 29, 2011

Dilema seorang student yang habis paper lambat..grrr~!

salaammmm!!!!
3 paper sudah berlalu dengan hurmmmm....tawakal je la
nak buat guane lg kan..dah lepas pon...
takpa2 ada 1 killer paper lagiiii!!! Waaaaa!! T_T
tak tau la cmna nak skor??!!
nak lulus pun rasa macam nak meraung...adehhh

tension den!...
dah la mostly student dah tarik beg...(balik)
amboi2 mentang2 dah habis exam nak tarik beg depan bilik aku la ekh??
*tak memasal salahkan orang ehehe
rumate yang terchenta pun dah berbaring2 kat rumah...
cheq sorang2 ja la...yang setia lagi...
cakap dengan kerusi katil tilam je la...sobs..sobs..
member2 U lain pun dah balik dah oii...

status fb : " yaahhooo dah sampai rumah"
"boring la pulak duk rumah,bila la pulak nak start sem baru"

haaa ni status fb kawan2 aku yang grrr~
rasa nak unfriend terus ja ..nanti aku cuti ak friend la balik bole? haha
asyik nak chatbox aku kat fb ja tanya nak balik bila...
ewww~ soalan sensitif la weyh
tak payah duk tanya tiap2 hari..
kalau rasa nak makan keyboard aku nanti tanya la lagiii
aku sukaaa sangat( tangan ke bahu,mata ke atas) haha

nak makan pun dah tak selera...
tetiba rasa nasi ayam makcik yang dulu sedap gilaa jadi tak sedap
kenapa makcik??lupa resepi ekh? haha
ayaq milo rasa ayaq paip dah....
aishh ingat rumah jaa....

nak study pun dah malas nih....
keja download movie jaa...ooppsss!! hehe
lecturer aku cakap walau test ka apa ka
HIDUP PERLU DITERUSKAN!! yeaahhh
so, download movie tu penting oo sebagai bekalan waktu cuti nanti ngee~

even last paper aku hari khamis nih
sempat lagi lar berjalan hihihi..
kemana?? ermm biarlah rahsia..yang pasti bukan kuantan pahang kui3...




p/s : ayaq= air ok?

4 comments:

Hazwan said...

bawak bersabar ye..khamis tak lame dah tu

Elly Ilyana Rose said...

ni awat gedik sangat

Anonymous said...

goodluck for ur last paper..:)

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com