Followers

here....

Friday, April 01, 2011

kenapa aku jarang update blog???! dan jelezz dengan KBU!!!


salaam....
seminggu satu post ja????
alahai malas ke...
abistu kenapa buat blog??kalau malas baik xpayah buat blog!!
aishhhhhhh!!!

apakah ini?
meh2 cheq nak cita skit awat blog cheq nih bersawang sangat
bukan sengajalah!!
kalau bole nak ja update blog at least sehari satu post...
macam geng2 KBU
incik Nadh,cik nora ,cik gksb! dan dll
depa nih kadang2 satu hari pun boleh lemon2 post tau...jeles2

sebenaqnya macam nih...selalu berkobar2 nak update
tapi macam2 la yang jadi
aishhh macam2 la...
tambah2 dekat nak final nih...lagi laa
kalau ampa nk tau aku masuk2 ja sem bru..
bole agak la 3minggu ja bole la nk enjoy ka apa ka...
kira macam free la jugak...lepas 3 minggu haa!! jangan harap la...
nak enjoy pun kadang2 curi2 ja masa
outing kuantan pun...buat2 lupa asgment dan buku2 kt bilik hihi
aku ni bukan PM nk sibuk memanjang kn...
tp 2la sibuk gk laa nak wat camna...(ayat pa pun xtau la cmni)
kadang2 jelez gk tengok orang lain macam free ja T_T
siap bole balik rumah lagiiii!!!
geng KBU siap buat gathering lg...aishh
tiap2 minggu nak gath...adoiiii
ampa tau dak cheq jelezzzz...huhu


bila masa cheq free???
weekend tu pun kalau tak da hal..
selalu kalau free outing la kan ngee~
*bila barang2 ok?
xpun cover masa tido balik hihi
kalau hari2 kuliah nih..
isnin petang ja takda kelas
rabu tak da kelas jugak tapi ada kayak pulak...
malam buat keja...masa ni lah curi2 fb...sat2 je lah bole
tak bole nak join KBU selalu dan lama2 :(
bole komen sikit2 ja...
bila komen jaa.. then tengok benda lain or wat keja tak sampai 5minit
post tadi dah entah ke mana...KBU geng pakat pakai enjin turbo!!
so apa aku mampu buat??
SILENT READERS je laa...sobs..sobs T_T

before tido bru la free..
masa tu memang tak mampu dah nk wat pa2 mata mengantuk
yang aku geram jugak sem nih..
applied calculus a.k.a math tiap2 kali kelas nak buat quiz...aiyoo
*cheq xsuka math..xley skor sgt...so kena usaha lebih sikit huhu
Material & Energy balance a.k.a ermm entah nak explain camna kt ampa
tapi subjek core chemical engineering la
nih pun nak buat quiz tiap kali kelas...dah la kena ikut timing..adoii
kadang2 assigment pun wat dalam kelas..bagi tetiba..ada timing jugak..kena hantar dlm masa 2jam maximum.......
haaa kalau xstdy memang bungkus la..nak jawab pa??
aku bukan rajin sangat pun stdy tapi kena la ada jugak preparation kn..

lagi 3minggu nak final..
minggu depan hari selasa paling horror
sebab ada 2 presentation dan 1 test....T_T
dah la satu presentation masa buat invention exhibition..(malu orang ramai ada!)
pening2!

hari jumaat last test..yeahh!!
tapi sabtu ada xpdc berkayak pulak!

takpa2 tunggu nanti cuti 4bulan....
macam2 bole buat...nak rehat puas2!
sabar..sabar...
pikir mak ayah kena study elok2!...chaiyok2!







p/s : sori macam emo sikit hihihi










4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

takpa aihh.. tu komitmen utama kamu. utamakan hat tu dlu na.. ;) kami ada sokong kamu jugak.. ;)

♥yaya budak suka embun♥ said...

leh geng ngan kami la..hahaha..malas update jugak :DD

CikTomyam said...

belajaq lagi ka? kat mna?

LaDy_aFieFa said...

nadh : yup2 kena utamakn pa yg utama kn2..thnx 4 da support

yaya : haha yeah!

cik tm : kt ump...ampa blajaq mana?