Followers

here....

Wednesday, February 16, 2011

LELAKi yang aku akan pandang dua tiga kali kalau jumpa!


assalam..
entry kali ni
( mood : gedix) haha
tak adalah tapi aku tetiba tergerak hati nak kongsi2 dengan korang semua
pasal LELAKi yang aku akan pandang dua tiga kali kalau jumpa
ewwww gatal! haha

  • aku suka lelaki pakai spek!
untuk pengetahuan semua baru je aku suka or minat bila tengok lelaki pakai spek..tak tahu kenapa tapi aku rasa mereka nih ada aura tersendiri hihi nampak matang( bukan tua ok?), smart....n cool! yeah..tapi kadang2 ni ada jugak lelaki pakai spek tapi nampak nerd habis!!kalau yang jenis macam nih aku tengok jugak tapi owhh ok!...tu je lah!...so lelaki2 diluar sana pilihlah spek yang buat anda jadi cool!

credit to google!
  • aku lelaki pakai baju melayu warna hitam
seriusly wa cakap sama lu...wa akan terpaku bila pandang lelaki pakai baju melayu warna hitam! walaweyh smart siot! ok gatal! haha korang pun tahu kan hitam itu menawan!so bila lelaki yang berkulit putih or sawo matang ..badan agak2 tegap( tak naklah macam Malek Noot tu..hihi) ..pakai baju melayu kaler hitam..perghhh!! nampak berketrampilan tinggi!...yang kureng hensem pun boleh nampak hensem,yang berkulit hitam pun akan nampak manis! hihi
  • aku suka tengok lelaki yang ada janggut sikit
lelaki macam nih nampak macam sweet je..hihi ada janggut sikit macam
budak baik..ditambah pulak dengan muka yang nampak bersih,tenang je hati nak tengok..tapi wahai lelaki2 diluar sana..tolonglah jaga kalau nak simpan janggut..jangan sampai berserabut! ewww geli nak menengoknya!

  • aku suka tengok lelaki baru balik dari bersukan
yang nih special case sebab tak semua lelaki yang balik dari bersukan nampak
cool! ni dari pandangan aku lah...aku suka tengok lelaki macam nih sebab aku rasa aura kelelakian dia tuh..haha nampak maskulin jerrrrrr......kih3


p/s : sekadar suka sahaja~



10 comments:

nora amila ghazali said...

yang pakai spec tue... kdg2 setuju... hihihi, baju melayu warna apa pun tak per... i like... hihhihi... janggut??? hurmmm tak sangat... balik sukan?????????

LaDy_aFieFa said...

nora : fifa suka tgk lelaki pakai baju melayu ..tp kalu kaler hitam wahhhh..nmpk hensem gitu...ha3...
janggut skit..ala2 ustz je..xmo la semak2..ha3

angah said...

hahahha....

joegrimjow said...

nk pergi beli baju melayu warna hitam

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

suka lelaki ada janggut hehe

areMaL said...

janggut itu sunnah :D

UMPBlogger said...

Add blog anda di blog ump..

LaDy_aFieFa said...

angah : heehe
joe : eh joe dtg! trima kasih..p la bli pastu ltak kt blog...wahh pminat rmai la haha
gk : suka jgk!
aremal : yup sbb tu suka hehe
ump: da add!

AdiaLuze said...

Bersyukur kerana apa yang aku suka ada kat incik husben tersayang :)

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^
Kalo sudi jom la join GA kite :)

ika said...

kih2..ta ley blah la ko ni..hahaha..nice blog..follow blog ak gak..hahhaha