Followers

here....

Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'




salam...
wah2..hari ni mood aku baek punya sebab tu rajin nak join contest dan segmen!
segmen ni dianjurkan oleh abang Ben,sapa tak kenal abang ben? baik korang
terjun katil sekarang! haha
1st time weyh nak join segmen abg ben yang meletop2 tu..
selama nih menjadi pemerhati ja hihi
lagipun segmen nih macam besh je nk join~

belajar mana?jurusan apa?tahun?

aku belajar kat UMP..korang tahu x? x? ok mai cheq nak habaq...UMP tu Universiti Malaysia Pahang yang terletak di Gambang,Kuantan Pahang.
amek jurusan Chemical Engineering(Biotechnology)
baru sem 2 Tahun 1 hihi...

asal mana?umur?

cheq orang utara..lahir kt Penang..anak mami hee
tapi tinggal kat alor staq!
umo kalau ikut tahun ni 20 la...kalau bufday bru 19 ..
ok tak nak ngaku da 20!..huhu

kenapa amek jurusan tu?

sebab entah haha actually aku minat kimia dan biologi
then ak decide la amek coz ni mengabungkan 2 2...

cita-cita

gulp!..pe ekh?hehe dah nama amek coz engineering
ofcoz la teringin nak jadi engineer..harap2 ada rezeki..amin...
tp dulu banyak la cita2 aku..hehe








16 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....

singgah malam sambil follow ur blog...****32

LaDy_aFieFa said...

thnx..follow my blog~

FaKArePa!n said...

singgah dari blog ben ashaari

Sunah Mohammad said...

singgah jugak jenguk blogger u~ moga berjaya ye~

APi said...

lagi pelajar di ump..^^

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal :)
ramai gak student UMP nih ek :D

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

~sHy~ said...

hye..hye...

Salam perkenalan..

Shy pon baru join jugak Blogger Gegarkan 'U' ni...hehehe

nice to meet you..:)

Silent Thinker said...

UPSI mari!~

singgah2 dr blog abg ben

Nursyahida Daud said...

Salam perkenalan..

Gudluck on this contest ok..)

xaty said...

salam kenal ye :)

-xaty-

sissyira said...

salam perkenalan dari BA

follow disini :D

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

ku izzati said...

salam perkenalan dr UKM

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/blogger-gegarkan-u.html

LaDy_aFieFa said...

thnx semua sudi jenguk blog nih....:)

micky eyqa said...

singgah sini dari blog abg ben gud luck ye :)

salam perkenalan dari UNIMAS

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi