Followers

here....

Sunday, January 23, 2011

Aku addicted tapi aku bukan DRUGS ADDICT!

Salam!!...
akhirnya ada jugak masa aku untuk membebel kat sini...
kadang2 tu bukan tak ada masa tapi mood tidak mengizinkan..chewah2..hihi
tapi betul la kadang2 nak menulis dia perlu jiwa ok? *wink*
so kalau aku tak ada jiwa nak menulis sangat,apa aku buat?
mostly fb but fb now getting bored!
so aku blogwalking laa tapi kadang2 tu boring jugak...
so apalagi aku main game lah!haha
tapi aku tak adala main dota ke apa2 tu...(mana aku tahu nak main)
layan game biasa2 je..
kawan laki aku cakap game budak2..
arghhhh apa aku peduli
janji aku tak boring
dan aku percaya antara ramai2 nih mesti penah main kan?*angguk

aku ingat lagi 1st game aku main sampai agak addicted adalah ZUMA!
ni game old skol punya~
sekarang adalah lagi tapi tak ramai kut yang main
aku pun tak main dah tapi kadang2 tu main jugak
tumblebugs lebih kurang zuma jugak~

then
aku boring dengan zuma aku main DINER DASH
sempat la jugak aku buka 4 restoran( kalau korang main paham la..)
yang kuciwanya masa tu lappy aku buat hal
terpaksa g format!
habis semualah...then aku pun lupakan DD
selain DD nih aku adala jugak main WEDDING DASH,FASHION DASH
( serius macam2 budak2...haha)
tapi 2 2 agak memboringkan..kejap je aku main


lepas kuciwanya aku lama jugak la tak main
aku datang ump
ambil la game baru iaitu PLANT & ZOMBIES!
mula2 tu tak adalah addicted sangat
rumate aku yang addicted sangat2..haha
sampai tak tido lah main benda alah nih!
(ceit..bukan tak tido sebab study)haha
kira tahap otai la main benda nih..aku bawah sikit lah pada dia...



masa cuti sem haritu
aku memang crazy ar main CRAZY TAXI!
yang nih pun sangat addicted
tapi yang boringnya dia tak banyak sangat tempat
so xberapa nak luas pemandangan! haha




NOW!!
aku addicted main CITYVILLE!
alaaa yang kat fb tuh..
kalau korang nampak aku on9 fb tuh
tak lain tak bukan aku main benda alah nih!
game ni bukan budak2
sebab aku tengok bapak orang pun mainlah!
dalam ramai2 neighbors aku yang paling high level
bloggers jugak..CERO!
perghhh memang tak boleh nak kejar la dia nih

lepas aku boring nih..entah apa pulak aku nak main..cipta sendiri boleh tak ekh??

p/s : baru aku sedar yang aku nih cepat jugak boring dengan sesuatu benda tu!

4 comments:

Nursyahida Daud said...

u are invited by me...

to join my Contest... go to my bl0g..=)

LaDy_aFieFa said...

syahida : thnx! tp asal xley bkk ekh?
ke my server problem......

✿....rossa alina....✿ said...

weee...ske men game dinner dash mase study dulu..skarang men game lain lak..chuzzle deluxe..heee.. :)

hamzah ian said...

waaa.. lame gua tak main zuma